Csillagász Banner
Csillagászat - Csillagászat - Csillagászat - Csillagászat

HTML

Játékguru

Naponta frissülő blog a legjobb játékokról, tppeket, Cheatokat és letöltéseket is találhatsz.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nos...Kezdjük valami Freewarral!

játéllirály 2010.07.14. 14:10

 Bármilyen hihetetlen, manapság már nem feltétlenül kell fizetnünk egy jó játékért. Példának itt van a Battle for Wesnoth. 100% stratégiai játék. A lényeg, hogy egy nagyon nehéz szerepjáték alapú Freewar. Először harcosaid kicsik és gyengék. Na, a játék ebben egyedi. Olyan stratégiai játék, amiben minden egységednek külön karakterlapja van, tulajdonságai és szintet is léphetnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

A játék magyar nyelvre állítható. Van benne elérhető többjátékos mód, többszáz ingyenes kiegészítő, pályaszerkesztés, sőt, még akár saját egységeket is hozhatsz létre. Nagyon jó hadjáratok állnak rendelkezésedre a játékban. Különböző hadjáratok mindegyike épül egymásba és mindegyik egy-egy történetet mesél el Wesnoth történelméből, így nem csak a játék öröme kedvelteti meg velünk a wesnoth-t, hanem még regényként is megállná a helyét.

 

Nagyon jó, népes magyar közösség hódol ennek a már-már elmesportnak. nem telálsz sehol hasonló játékot. A játék ITT tölthető le.

 

A játékban rendkívül sok faj létezik:

Emberek, orkok, tündék, törpök, perzsekények(sárkányok), gyíkok, fák, sellők griffek, élőholtak.

Ezek közt vannak igazságos(amik nappal erősek) és törvénytelen egységek. A törpék és a tündék átmenetek, azok mindig közepesen jók. Kezdőknek ezeket ajánlom.

Címkék: stratégia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekguru.blog.hu/api/trackback/id/tr772151388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Csillagász Banner
Csillagászat - Csillagászat - Csillagászat - Csillagászat